:: Nasrin Ibtisam e-Catalog ::
Navigation
Home
Articles
Downloads
FAQ
Discussion Forum
Web Links
News Categories
Contact Me
Photo Gallery
Search
Pakej Laman Web
Forum Wanita siber
Users Online
Guests Online: 2
No Members Online

Registered Members: 62,723
Newest Member: TrotArofPef
Latest Articles
Set Bersalin Wanita
Senarai Produk Kecan...
Random Photo
Last Seen Users
beatsbydre00:35:06
ig8ify03:47:09
pu5zgd04:06:37
ll4ton04:11:33
bo7low04:16:25
hbrucel27707:04:52
zn9axx17:19:09
cj5rzu17:56:12
penskrippl 1 day
Copsdooto 1 day
View Thread
:: Nasrin Ibtisam e-Catalog :: | Perniagaan | Jual Beli
Page 35 of 37 << < 32 33 34 35 36 37 >
Author RE: SESI LELONG DI TERUSKAN !!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 08-08-2010 02:16



CODE : MANGKUK HELENA



CODE :MANGKUK ROSE SPLENDOUR


CODE : MANGKUK TWIN FLOWERS


CODE : MANGKUK SWEET BLOSSOM


CODE : MANGKUK ROYAL ROSE


CODE : MANGKUK SWEET ROSES


CODE : SWEET FLOWERS


CODE : CITRUS FRUITS


6PC ~ RM49.90 FREE POST LAJU KANGAROO
ITEM 3 MANGKUK DAN 3 TUTUP KACA )
SAIZ : 16CM ( D ) X 5CM ( H )~700ML
( Kos pos ini Hanya untuk Semenanjung Malaysia dan Zone 1 sahaja )
~ KEGUNAAN :-
* mangkuk ini selamat di guna untuk microwave,mesin basuh pinggan dan peti sejuk
* tahan Panas dan sejuk
* boleh isi lauk atau kuih atau apa saja

( Kos pos ini Hanya untuk Semenanjung Malaysia dan Zone 1 sahaja )


FB : Puan Ira Nasrinmall / Tel : 019-9950070 Email : nasrinmall@yahoo.com / YM : nasrinmall
Edited by PutriCahaya on 08-08-2010 02:18
nasrinmall Send Private Message
Author RE: SESI LELONG DI TERUSKAN !!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 08-08-2010 02:16


LELONGAN MUG BUDJET




CODE : 6PC MUG ROYAL ROSES
STOK : 1 SET SAHAJA
RM 36.00 termasuk pos laju kangaroo




CODE : 6PC MUG ( 1 SET ) SWEET FLOWERS
STOK : 1 SET SAHAJA
RM 36.00 ( 1 SET ) termasuk pos laju kangaroo




CODE : 6PC MUG ( 1 SET ) CITRUS FRUITS
STOK : 2 SET SAHAJA
RM 36.00 ( 1 SET ) termasuk pos laju kangaroo
~Belian 2 set RM 70.00 termasuk pos laju kangaroo


FB : Puan Ira Nasrinmall / Tel : 019-9950070 Email : nasrinmall@yahoo.com / YM : nasrinmall
Edited by PutriCahaya on 08-08-2010 02:29
nasrinmall Send Private Message
Author RE: SESI LELONG DI TERUSKAN !!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 18-08-2010 03:08

CODE :ST 1501
KEEP N JUG
HARGA offer : RM 18 SEBIJI
pembelian 2 unit rebet kos pos...


CODE : ST 14010 - RM 29
KEEP N BOX 0.8L
2 biji balang KACA dengan 2 penutup plastik
~Balang ini sesuai la kalau yg nk isi kuih raya sebab dia kedap udara
UKURAN : DIAMETER 10.5CM DAN KETINGGIAN 12.5CM


CODE :ST 1204 - RM55
SQUARE CONTAINER SET
SAIZ : 360ML / 720ML /1170ML


CODE : ST 1305- RM 65
RECTANGULAR CONTAINER SET
SAIZ : 370ML / 760ML /1160ML


CODE : ST 1104 - RM 49
ROUND CONTAINER SET
SAIZ : 390ML /630ML /880ML

***HARGA DI ATAS BELUM DISKAUN LAGI...
JIKA BERMINAT EMAILKAN KE : nasrinmall@yahoo.com



FB : Puan Ira Nasrinmall / Tel : 019-9950070 Email : nasrinmall@yahoo.com / YM : nasrinmall
nasrinmall Send Private Message
Author RE: SESI LELONG DI TERUSKAN !!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 20-08-2010 04:18







Rupa bentuk & perbezaan saiz set cawan Sweet Line White dengan Coffee Mug Evolution
UKURAN
cawan sweet line : 6.5CM( D ) x 9.5CM ( H )
COFFEE MUG EVOLUTION : 7.5CM( D ) x 11 CM( H )



STOK: 1 SET
Harga Asal : RM 155
HARGA TERMASUK KOS POS : RM 130
NOW JUALAN JUMAAT 20/8/2010 !!! RM 120 FREE POST LAJU KANGAROO

Item
6 pcs cup 22cl
6 pcs saucer

UKURAN
cawan sweet line white: 6.5CM( D ) x 9.5CM ( H )
~ Set cawan ini boleh di jadikan Mug tanpa alas mahupun hidangan tea set beralas piring


FB : Puan Ira Nasrinmall / Tel : 019-9950070 Email : nasrinmall@yahoo.com / YM : nasrinmall
nasrinmall Send Private Message
Author RE: SESI LELONG DI TERUSKAN !!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 23-08-2010 15:13
Lelongan Tudung Kain Voile Japan Bermanik exclusive....RM70 ,sehelai..free post laju skynet

CUn secunnye...ini adalah skai baki offline sahaja dan stok sgt terhad semua dah tinggal 1 warna sahaja lagi


Gambar dan warna sebenar tudung


Label Tudung Made in Japan ~Voille kain yg sangat berkualiti 100% Kain Bawal


GAMBAR REAL DI BAWAH KURANG BAGUS-HARAP MAAF


Gambar Tudung Putih di atas kepala juga ada jahitan manik


Gambar Tudung Hijau maniknya hanya di keliling tepi tudung


Gambar Pink Peach -maaf gambar kurang bagus Sulam ini ada di atas kepala dan keliling tepi tudung

TIGA WARNA SAHAJA LAST!!! : HIJAU LUMUT / PUTIH /PINK PEACH

Harga lelong PENGHABISAN DAH ...!!!

RM 70nett TUNAI free post laju skynet

Harga Jualan biasa untuk yg bayar ansuran RM120.00
Kasi habis licin saja...
Market Biasa Rm 150 ke atas sehelai...



FB : Puan Ira Nasrinmall / Tel : 019-9950070 Email : nasrinmall@yahoo.com / YM : nasrinmall
nasrinmall Send Private Message
Author RE: SESI LELONG DI TERUSKAN !!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 24-08-2010 09:55






LELONG BALANG KUIH ARCYLIC
~Material Plastik yag sangat tahan dan dpt mengelak kebarangakalian untuk pecah,plastik Berkilat dan Ringan sepertimana kaca Pyrex serta kedap udara

KOD BARANG : HIJAU / OREN / PINK

HARGA : rm 15 sebiji
SAIZ KECIL : 10 CM( D ) DAN 9CM ( H)

HARGA : rm 17 sebiji
SAIZ SEDERHANA : 10CM ( C ) DAN 14CM ( H )

HARGA : rm 18 sebiji
SAIZ TINGGI : 10CM ( D ) DAN 19CM ( H )


FB : Puan Ira Nasrinmall / Tel : 019-9950070 Email : nasrinmall@yahoo.com / YM : nasrinmall
Edited by PutriCahaya on 25-08-2010 04:55
nasrinmall Send Private Message
Author RE: SESI LELONG DI TERUSKAN !!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 24-08-2010 10:10


BALANG KUIH BUDJET POLKADOT

~Limited stok !!!


~Material Kaca dan Kedap udara ( jenis pusing sampai kemas )





HARGA : RM 10.00 SEBIJI
SAIZ KECIL : 10 CM ( D ) DAN 12CM ( H)

HARGA : RM 13.00 SEBIJI
SAIZ SEDERHANA : 10CM ( C ) DAN 18CM ( H )

**Harga tidak termasuk kos penghantaran


FB : Puan Ira Nasrinmall / Tel : 019-9950070 Email : nasrinmall@yahoo.com / YM : nasrinmall
Edited by PutriCahaya on 25-08-2010 04:55
nasrinmall Send Private Message
Author RE: SESI LELONG DI TERUSKAN !!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 24-08-2010 10:16




32Pcs set Cutlery Nova







32pcs Sey Cutlery Nova with Exclusive Box

HARGA ASAL : RM 89.90
~Promosi Sempena AidilFitri : RM 69.90 FREE POST LAJU

ITEM
2pcs Serving spoon
6pcs dinner spoon
6pcs dinner folk
6pcs dinner knife
6pcs tea spoon
6pcs cake folk


FB : Puan Ira Nasrinmall / Tel : 019-9950070 Email : nasrinmall@yahoo.com / YM : nasrinmall
Edited by PutriCahaya on 25-08-2010 04:53
nasrinmall Send Private Message
Author RE: SESI LELONG DI TERUSKAN !!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 24-08-2010 10:34








16pcs Set Cutlery Venice with Exclusive Box

HARGA ASAL : RM 59.90
~Promosi Sempena AidilFitri : RM 39.90 FREE POST LAJU

ITEM
4pcs dinner spoon
4pcs dinner folk
4pcs tea spoon
4pcs cake folk


FB : Puan Ira Nasrinmall / Tel : 019-9950070 Email : nasrinmall@yahoo.com / YM : nasrinmall
Edited by PutriCahaya on 25-08-2010 04:54
nasrinmall Send Private Message
Author RE: SESI LELONG DI TERUSKAN !!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 27-08-2010 11:51


TOTO BUDAK~Greentex
STOK TERKINI > 27/8/ 2010
~sila semak harga terkini di bawah Pihak Nasrin naikkan RM2 untuk stok terbaru sebab stok yg sampai harga baru..



FB : Puan Ira Nasrinmall / Tel : 019-9950070 Email : nasrinmall@yahoo.com / YM : nasrinmall
Edited by PutriCahaya on 17-09-2010 08:29
nasrinmall Send Private Message
Author RE: SESI LELONG DI TERUSKAN !!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 28-08-2010 11:59





**Maaf gambar kurang jelas..putih itu adalah warna putih susu dan hijau adalah hijau sebagaimana gambar.cun TOTO nih
HARGA : RM 70 Termasuk pos laju kangaroo
STOK : 1 SET
( Kospos ini Untuk Semenanjung Malaysia dan Zone 1 sahaja )


~ Kualiti Top Sale
~ 100% Cotton
~ 1 bahagian sahaja Cotton ,sebelah bawah kain kosong Biasa
~ Tebal
~ Saiz King 74'' X 90''
- HARGA BORONG SEBENAR TOTO KING INI IALAH MESTI BELIAN 10 SET KEATAS SAHAJA YG DI BERIKAN HARGA BORONG,HARGA BORONG SILA EMAILKAN KE : nasrinmall@yahoo.com


SEDIKIT KETERANGAN BARANGAN
- toto king ini tidak sama sebagaimana toto atau comforter yg buatan China yang ringan dan tentu sekali nipis dan bukan kapas tebal sebagaimana toto yg saya jual.
-kelebihan toto ini kainnya setakat ini Pihak Nasrin hanya memilih cotton dan seperti sedia maklum tiada yg lebih baik dari toto jenama Narita mahupun Greentex sebab ini adalah kualiti barangan yg tiada tandingan sejak berkurun lama
-nk cuci toto ini memang sudah pasti kene hantar dobi atau kalau yg kat umah memang ada mesin basuh 10Kg baru boleh basuh toto ni.selalu lebih baik hantar dobi.
- saya mendapat komen dan mintak maklum balas sebab mereka katakan toto ni mahal sedangkan peniaga lain jual 1 set termasuk comforter pun baru rm 50 saya tkleh buat mcm tu sebab kualiti jauh berbea sekali jika nk di bandingkan buatan cina yg hanya cantik pd luaran dan bila basuh berbintil dan tk sedap pakai..
apa apa pun alah membeli menang memakai.
Terima kasih yg mintak saya komen dan saya komen secara terang terangan sebab saya tknak salah faham
toto ni berat dan besar tk sama dgn yg dok jual di luar skg ringan dan murah..


FB : Puan Ira Nasrinmall / Tel : 019-9950070 Email : nasrinmall@yahoo.com / YM : nasrinmall
Edited by PutriCahaya on 28-08-2010 12:00
nasrinmall Send Private Message
Author RE: SESI LELONG DI TERUSKAN !!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 03-09-2010 05:45



CODE : PEOM ANIS KING
HARGA : RM 70 TERMASUK POS LAJU


CODE : SWEET BROWN KING
HARGA : RM 70 TERMASUK POS LAJU'


CODE : BLUE POLKADOT KING
HARGA : RM 70 TERMASUK POS LAJU


CODE :SWEET RONA KING
STOK : 1 SET
HARGA : RM 70 TERMASUK POS LAJU

( Kospos ini Untuk Semenanjung Malaysia dan Zone 1 sahaja )


~ Kualiti Top Sale
~ 100% Cotton
~ 1 bahagian sahaja Cotton ,sebelah bawah kain kosong Biasa
~ Tebal
~ Saiz King 74'' X 90''
- HARGA BORONG SEBENAR TOTO KING INI IALAH MESTI BELIAN 10 SET KEATAS SAHAJA YG DI BERIKAN HARGA BORONG,HARGA BORONG SILA EMAILKAN KE : nasrinmall@yahoo.com


SEDIKIT KETERANGAN BARANGAN
- toto king ini tidak sama sebagaimana toto atau comforter yg buatan China yang ringan dan tentu sekali nipis dan bukan kapas tebal sebagaimana toto yg saya jual.
-kelebihan toto ini kainnya setakat ini Pihak Nasrin hanya memilih cotton dan seperti sedia maklum tiada yg lebih baik dari toto jenama Narita mahupun Greentex sebab ini adalah kualiti barangan yg tiada tandingan sejak berkurun lama
-nk cuci toto ini memang sudah pasti kene hantar dobi atau kalau yg kat umah memang ada mesin basuh 10Kg baru boleh basuh toto ni.selalu lebih baik hantar dobi.
- saya mendapat komen dan mintak maklum balas sebab mereka katakan toto ni mahal sedangkan peniaga lain jual 1 set termasuk comforter pun baru rm 50 saya tkleh buat mcm tu sebab kualiti jauh berbea sekali jika nk di bandingkan buatan cina yg hanya cantik pd luaran dan bila basuh berbintil dan tk sedap pakai..
apa apa pun alah membeli menang memakai.
Terima kasih yg mintak saya komen dan saya komen secara terang terangan sebab saya tknak salah faham
toto ni berat dan besar tk sama dgn yg dok jual di luar skg ringan dan murah..


FB : Puan Ira Nasrinmall / Tel : 019-9950070 Email : nasrinmall@yahoo.com / YM : nasrinmall
Edited by PutriCahaya on 03-09-2010 06:00
nasrinmall Send Private Message
Author RE: SESI LELONG DI TERUSKAN !!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 17-09-2010 08:28


TOTO BUDAK~Greentex
STOK TERKINI > 17/9/ 2010
~sila semak harga terkini di bawah Pihak Nasrin naikkan RM2 untuk stok terbaru sebab stok yg sampai harga baru..



CODE : RED FLOWER 1
STOK : 1 SET- RM 26 FREE POST LAJU



CODE : SWEET PINK FLOWERS
STOK : 1 SET- RM 28 FREE POST LAJU



CODE : SEROJA
STOK : 1 SET- RM 28 FREE POST LAJU



CODE : POEM ANIS
STOK : 1 SET- RM 28 FREE POST LAJU



CODE : DAISY PINK
STOK : 2 SET
HARGA 1 SET :RM 28 FREE POST LAJU



CODE : RAINBOW
STOK : 1 SET- RM 28 FREE POST LAJU



CODE : FLOWERLY 1
STOK : 2 SET-
HARGA 1 SET : RM 28 FREE POST LAJU


SENARAI HARGA PROMOSI OGOS 2010:
( Harga ini naik RM 2 BERMULA JULY sebab harga barang ini naik dan kain SUPER DUPPER KUALITI )
HARGA 1 SET - RM 28 free post laju
HARGA 2 SET - RM 52 free post laju
HARGA 3 SET - RM 70 free post laju
( urusan pos laju ini akan di buat hanya untuk SEmenanjung Malaysia dan Zone 1 sahaja )

material kain : cotton
saiz :104cm x 85cm

-Kain COTTON licin dan tidak panas ,Ringan
-Berasaskan kekabu lebih di kenali TOTO
YANG PASTI TOTO NI BUKAN JENIS KAIN YG MUDAH BERBINTIL ...
-Boleh dan mudah di cuci ,ringan dan cepat kering
-Senang untuk Travel atau nak bawa ke rumah pengasuh
-uNTUK SIMANJA ANDA..boleh juGA di gunakan untuk anak yg umur 3-4 tahun

BERMINAT??
emailkan ke : nasrinmall@yahoo.com


FB : Puan Ira Nasrinmall / Tel : 019-9950070 Email : nasrinmall@yahoo.com / YM : nasrinmall
Edited by PutriCahaya on 17-09-2010 08:29
nasrinmall Send Private Message
Author RE: SESI LELONG DI TERUSKAN !!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 17-09-2010 14:38


TOTO KING TERBARU !!

RM 70.00 FREE POST










CODE : EVERGREEN KING
STOK : 1 SET
HARGA : RM 70 TERMASUK POS LAJU
LELONG : RM 66 1 SET TERMASUK POS




CODE : SWEET LINE BLUE
STOK : 1 SET
HARGA : RM 70 TERMASUK POS LAJU



CODE : PINK N BLUE SERAMA
STOK : 1 SET
HARGA : RM 70 TERMASUK POS LAJU



BRAND NARITA & GREENTEX

HARGA : RM 70NETT TERMASUK POS LAJU KANGAROO

~ Kualiti Top Sale
~ 100% Cotton
~ 1 bahagian sahaja Cotton ,sebelah bawah kain kosong Biasa
~ Tebal
~ Saiz King 74'' X 90''
- HARGA BORONG SEBENAR TOTO KING INI IALAH MESTI BELIAN 10 SET KEATAS SAHAJA YG DI BERIKAN HARGA BORONG,HARGA BORONG SILA EMAILKAN KE : nasrinmall@yahoo.com


SEDIKIT KETERANGAN BARANGAN
- toto king ini tidak sama sebagaimana toto atau comforter yg buatan China yang ringan dan tentu sekali nipis dan bukan kapas tebal sebagaimana toto yg saya jual.
-kelebihan toto ini kainnya setakat ini Pihak Nasrin hanya memilih cotton dan seperti sedia maklum tiada yg lebih baik dari toto jenama Narita mahupun Greentex sebab ini adalah kualiti barangan yg tiada tandingan sejak berkurun lama
-nk cuci toto ini memang sudah pasti kene hantar dobi atau kalau yg kat umah memang ada mesin basuh 10Kg baru boleh basuh toto ni.selalu lebih baik hantar dobi.
- saya mendapat komen dan mintak maklum balas sebab mereka katakan toto ni mahal sedangkan peniaga lain jual 1 set termasuk comforter pun baru rm 50 saya tkleh buat mcm tu sebab kualiti jauh berbea sekali jika nk di bandingkan buatan cina yg hanya cantik pd luaran dan bila basuh berbintil dan tk sedap pakai..
apa apa pun alah membeli menang memakai.
Terima kasih yg mintak saya komen dan saya komen secara terang terangan sebab saya tknak salah faham
toto ni berat dan besar tk sama dgn yg dok jual di luar skg ringan dan murah..


FB : Puan Ira Nasrinmall / Tel : 019-9950070 Email : nasrinmall@yahoo.com / YM : nasrinmall
Edited by PutriCahaya on 31-10-2010 06:25
nasrinmall Send Private Message
Author RE: SESI LELONG DI TERUSKAN !!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 28-09-2010 13:45


TOTO BUDAK~Greentex
STOK TERKINI > 17/9/ 2010
~sila semak harga terkini di bawah Pihak Nasrin naikkan RM2 untuk stok terbaru sebab stok yg sampai harga baru..



CODE : BLUE SUNFLOWER
STOK : 1 SET- RM 28 FREE POST LAJU



CODE : RED FLOWER 1
STOK : 1 SET- RM 26 FREE POST LAJU



CODE : SWEET PINK FLOWERS
STOK : 1 SET- RM 28 FREE POST LAJU



CODE : PUZZLE BLOCK
STOK : 6 SET
HARGA :1 SET- RM 28 FREE POST LAJU



CODE : SEROJA
STOK : 1 SET- RM 28 FREE POST LAJU



CODE :RONA WHITE PINK
STOK : 3 SET
HARGA :1 SET- RM 28 FREE POST LAJU



CODE : SWEET BLUE FLOWER
STOK : 3 SET
HARGA :1 SET- RM 28 FREE POST LAJU


CODE : LUCKY PINK FLOWER
STOK : 2 SET
HARGA :1 SET- RM 28 FREE POST LAJU



CODE : POEM ANIS
STOK : 1 SET- RM 28 FREE POST LAJU



CODE : DAISY PINK
STOK : 2 SET
HARGA 1 SET :RM 28 FREE POST LAJU



CODE : FLOWERLY 1
STOK : 2 SET-
HARGA 1 SET : RM 28 FREE POST LAJU


SENARAI HARGA PROMOSI SEPTEMBER 2010:
( Harga ini naik RM 2 BERMULA JULY sebab harga barang ini naik dan kain SUPER DUPPER KUALITI )
HARGA 1 SET - RM 28 free post laju
HARGA 2 SET - RM 52 free post laju
HARGA 3 SET - RM 70 free post laju
( urusan pos laju ini akan di buat hanya untuk SEmenanjung Malaysia dan Zone 1 sahaja )

material kain : cotton
saiz :104cm x 85cm

-Kain COTTON licin dan tidak panas ,Ringan
-Berasaskan kekabu lebih di kenali TOTO
YANG PASTI TOTO NI BUKAN JENIS KAIN YG MUDAH BERBINTIL ...
-Boleh dan mudah di cuci ,ringan dan cepat kering
-Senang untuk Travel atau nak bawa ke rumah pengasuh
-uNTUK SIMANJA ANDA..boleh juGA di gunakan untuk anak yg umur 3-4 tahun

BERMINAT??
emailkan ke : nasrinmall@yahoo.com


FB : Puan Ira Nasrinmall / Tel : 019-9950070 Email : nasrinmall@yahoo.com / YM : nasrinmall
Edited by PutriCahaya on 03-11-2010 08:20
nasrinmall Send Private Message
Author RE: SESI LELONG DI TERUSKAN !!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 20-10-2010 08:25
LELONG JUG ala ala Kristal..







HARGA ASAL : RM 49.90
HARGA LELONG PENGHABISAN : RM33 SEBIJI FREE POST LAJU

STOK AKHIR :

3 BIJI WARNA COKLAT

3 BIJI WARNA HITAM KEUNGUAN

~Jug kaca ini tanpa penutup

~ Bukan Kaca Luminarc

~Jug ini untuk minuman bersaiz 1.3L

UKURAN JUG : TINGGI (27CM ) X LEBAR ( 10CM )




FB : Puan Ira Nasrinmall / Tel : 019-9950070 Email : nasrinmall@yahoo.com / YM : nasrinmall
nasrinmall Send Private Message
Author RE: SESI LELONG DI TERUSKAN !!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 20-10-2010 15:44



FB : Puan Ira Nasrinmall / Tel : 019-9950070 Email : nasrinmall@yahoo.com / YM : nasrinmall
nasrinmall Send Private Message
Author RE: SESI LELONG DI TERUSKAN !!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 26-10-2010 12:06


Cadar Queen Fitted Meimax ~Berbaloi Baloi..

** KUALITI KAIN ADALAH COTTON YANG TIDAK BERBINTIL DAN TEBAL


CODE 61A ( MF 3381 )
HARGA ASAL : RM 75.90
HARGA ISTIMEWA :~ RM 55 FREE POS LAJU SKYNET
STOK : 1 SET LAST
BARANG :
1 SET CADAR QUEEN FITTED
4 BIJI BANTAL
1 BIJI BANTAL PELUK


CODE 62A ( MG 3198 )
HARGA ASAL : RM 85.90
HARGA ISTIMEWA :~ RM 60 FREE POS LAJU SKYNET
STOK : 1 SET LAST
BARANG :
1 SET CADAR QUEEN FITTED
4 BIJI BANTAL BEROPOL
1 BIJI BANTAL PELUK


CODE 60C ( MF 3252 )
HARGA ASAL : RM 75.90
HARGA ISTIMEWA :~RM 55 FREE POS LAJU SKYNET
STOK : 1 SET LAST
BARANG :
1 SET CADAR QUEEN FITTED
4 BIJI BANTAL
1 BIJI BANTAL PELUK


FB : Puan Ira Nasrinmall / Tel : 019-9950070 Email : nasrinmall@yahoo.com / YM : nasrinmall
Edited by PutriCahaya on 26-10-2010 12:06
nasrinmall Send Private Message
Author RE: SESI LELONG DI TERUSKAN !!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 31-10-2010 06:24






TOTO KING TERBARU !!
update 31/10/2010






CODE : SWEET GREEN
STOK : 1 SET
HARGA : RM 70 TERMASUK POS LAJU



CODE : LOVE COLOURFUL
STOK : 1 SET
HARGA : RM 70 TERMASUK POS LAJU



CODE : SWEET LOVE PINK PURPLE
STOK : 1 SET
HARGA : RM 70 TERMASUK POS LAJU




CODE : SEA BLUE
STOK : 1 SET
HARGA : RM 70 TERMASUK POS LAJU


BRAND NARITA & GREENTEX

HARGA : RM 70NETT TERMASUK POS LAJU KANGAROO

~ Kualiti Top Sale
~ 100% Cotton
~ 1 bahagian sahaja Cotton ,sebelah bawah kain kosong Biasa
~ Tebal
~ Saiz King 74'' X 90''
- HARGA BORONG SEBENAR TOTO KING INI IALAH MESTI BELIAN 10 SET KEATAS SAHAJA YG DI BERIKAN HARGA BORONG,HARGA BORONG SILA EMAILKAN KE : nasrinmall@yahoo.com


SEDIKIT KETERANGAN BARANGAN
- toto king ini tidak sama sebagaimana toto atau comforter yg buatan China yang ringan dan tentu sekali nipis dan bukan kapas tebal sebagaimana toto yg saya jual.
-kelebihan toto ini kainnya setakat ini Pihak Nasrin hanya memilih cotton dan seperti sedia maklum tiada yg lebih baik dari toto jenama Narita mahupun Greentex sebab ini adalah kualiti barangan yg tiada tandingan sejak berkurun lama
-nk cuci toto ini memang sudah pasti kene hantar dobi atau kalau yg kat umah memang ada mesin basuh 10Kg baru boleh basuh toto ni.selalu lebih baik hantar dobi.
- saya mendapat komen dan mintak maklum balas sebab mereka katakan toto ni mahal sedangkan peniaga lain jual 1 set termasuk comforter pun baru rm 50 saya tkleh buat mcm tu sebab kualiti jauh berbea sekali jika nk di bandingkan buatan cina yg hanya cantik pd luaran dan bila basuh berbintil dan tk sedap pakai..
apa apa pun alah membeli menang memakai.
Terima kasih yg mintak saya komen dan saya komen secara terang terangan sebab saya tknak salah faham
toto ni berat dan besar tk sama dgn yg dok jual di luar skg ringan dan murah..[/quote]


FB : Puan Ira Nasrinmall / Tel : 019-9950070 Email : nasrinmall@yahoo.com / YM : nasrinmall
Edited by PutriCahaya on 31-10-2010 06:24
nasrinmall Send Private Message
Author RE: SESI LELONG DI TERUSKAN !!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 07-11-2010 09:32


ROSES 32PC DINNER SET

HARGA ASAL : RM 790
OFFER AKOJAYA ; RM 720.00
NOW NASRIN IBTISAM : RM 580.00 TERMASUK KOS POS LAJU KANGAROO

ITEM 32pcs

6pcs Dinner Plate 26cm
6pcs soup plate 24cm
6pcs dessert plate 22.5cm
1pc salad bowl 27cm
1pc tea pot 1.3L with cover
6pcs cup
6pcs saucer


FB : Puan Ira Nasrinmall / Tel : 019-9950070 Email : nasrinmall@yahoo.com / YM : nasrinmall
Edited by PutriCahaya on 07-11-2010 09:54
nasrinmall Send Private Message
Page 35 of 37 << < 32 33 34 35 36 37 >
Jump to Forum:
Login
Username

Password



Not a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.
Yahoo IM Users
PutriCahaya's YIM Status PutriCahaya
Member Poll
Aisy Nasrin Ibtisam Nama Kedai Baru untuk 2010

Sangat Setuju

Setuju

Tidak Setuju

Tiada Keputusan

You must login to vote.
Shoutbox
You must login to post a message.

PutriCahaya
02 September 2013
semua maklum balas hrp boleh terus ke Fb saya : Puan Ira Nasrinmall

coxchese
10 August 2013
how much vitamin c can you take in live

coxchese
10 August 2013
cardio or strength training for weight loss burn more calories

coxchese
10 August 2013
how long does it take for sinemet to art

coxchese
10 August 2013
how long does it take for allergy testing to work

coxchese
10 August 2013
journal of endocrinology thyroid and diabetes of south africa

coxchese
09 August 2013
how do type 1 and type 2 diabetes compare

coxchese
09 August 2013
how do you know if your baby has asthma attack

coxchese
09 August 2013
how long does it take for doryx to art

coxchese
09 August 2013
how long does it take methadone to kick in just

Shoutbox Archive
Powered by PHP-Fusion copyright © 2003-2006 by Nick Jones.
Released as free software under the terms of the GNU/GPL license.